Obnova las (Literam)

LITERAM


S terapijo LiteRAM do zdravih in sijočih las!

Terapijo LiteRAM je patentiral belgijski strokovnjak s področja nege las Eddy van Dyck, za katero je že leta 1999 na svetovnem sejmu inovacij, odkritij in tehničnih izumov EUREKA v Bruslju dobil bronasto medaljo za to inovacijo. Znanstveno je dokazal izboljšanje strukture las po LiteRAM postopku.

Terapija, s pomočjo katere za to posebej usposobljeni frizerji poskrbijo za obnovo las od znotraj. Lepi, zdravi in sijoči lasje so že od nekdaj želja vsake ženske. Večina se namreč sooča z vsaj eno od težav, kot so poškodovani, tanki, pusti, grobi, izsušeni ali mastni lasje. S pomočjo najnovejše terapije LiteRam pa lahko z naravnimi sestavinami obnovimo lase od znotraj, da so dolgotrajno videti zdravi, lepi in sijoči. Zaradi uspešnih rezultatov terapije stranke vedno bolj povprašujejo po njej, zato LiteRAM postaja del ponudbe sodobnih frizerskih salonov, ki sledijo trendom na področju skrbi za zdrave lase.

Pri terapiji gre za postopek obnove las z aminokislinami, ki so glavni gradniki keratina. Te za izvajanje terapije usposobljeni frizerski profesionalci dodajajo v lase. S pomočjo posebne svetlobe se aminokisline vežejo v lase in tvorijo homogene, kompaktne lase, ki so popolnoma gladki, čvrsti, odebeljeni in svetleči, poleg tega se gladko razčešejo brez dodajanja preparatov oziroma balzamov.

Zaradi posebne osvetlitve je postopek trajen, kar pomeni, da lase trajno obnovimo, odebelimo in ojačamo.VIZITA vam ponuja video o postopku.
Dodatne informacije: Klara Kromek 031 505 220 in 01 256 32 34